Szolgáltatásaink

  • Játszó sarok

Minden gyerköc kedvének és életkorának megfelelö játékkal játszhat az építökockától a puzzle-ig, de babák, autók, és társasjátékok is rendelkezésre állnak.

  • Kézmüves foglalkozás

Rajzolás, gyurmázás, papírhajtogatás, ötletes tárgyak elkészítése kreatív módon minöségi, színes, és változatos alapanyagokból. Különféle kézmüves technikákkal ismertetjük meg a gyerekeket.

  • Meseolvasás

Több korosztálynak megfelelö könyvcsomagot viszünk, melyekbĹ‘l mindenki megtalálja a megfelelöt, és nem csak olvasunk, hanem akár mesét is mondunk, vagy éppen gyerekekkel együtt meséljük a meséket.

  • Színezés

Kifestök és ceruzák, zsírkréták, paszták, filcek teljes választéka áll a gyerekek rendelkezésére, melyet a rendezvény után haza is vihetnek.

  • Gyöngyfüzés

Gyöngyfüzö technikákat tanítunk a gyerekeknek és az elkészített nyaklánc vagy karkötö örök emlék lesz számukra, melyet máskor is szívesen fognak hordani.

  • Csillám tetoválás

A tetoválások gyerek- és szülöbarát változata, szigorúan ellenörzött, börbarát anyagokkal dolgozunk és kb. – ha a szülö is úgy akarja – 7-10 napig is megmarad a motívum.

  • Arcfestés

Az arc- és karfestés közkedvelt tevékenység és szinte elmaradhatatlan elem egy rendezvényen. Fiúk és lányok bármilyen motívumot választhatnak, állunk elébe!

  • Vacsoráztatás - Gyerekasztal  

A gyerekeknek külön asztalnál segítünk elfogyasztani a vacsorát, így a szülök nyugodtan ehetnek a helyükön. 

  • Altatás

Hozott, vagy általunk biztosított kis matracokon, utazó ágyakban lefektetjük, elaltatjuk a kicsiket, lehetöség szerint egy elkülönített helyiségben, illetve vendégszobákban és vigyázunk rájuk egészen addig, míg a szülök meg nem érkeznek, így a szülönek nem kell haza sietnie, ha a gyermeke elálmosodna, hanem élvezheti a rendezvényt nyugodtan.

***

Minden ehhez szükséges eszközt, játékot és kézmüves alapanyagot biztosítunk.

Pontos árajánlatot a gyermeklétszám, idötartam és az igényelt szolgáltatások függvényében tudunk adni.

Minden esetben EGYEDI ÁRAT adunk, de hogy megkönnyítsük a döntést, adunk némi segítséget:


1-10 föig, 4 óra idötartamra: 65.000 Ft-tól

11-20 föig, 4 óra idötartamra:75.000 Ft-tól


Az ország egész területén vállalunk gyermekfelügyeletet.